Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GI Jane-ből Keribredso

2010.11.04

dsc_1342_resize.jpgKezdjük az elején…

− Meglepetés gyerekként születtem, egy ikerpár fel nem fedezett tagjaként. Igazi „kinderszörprájz” voltam, ultrahang híján. 

De ne ennyire! Na jó, most ugorjunk pár évet!

− Ének-zenei iskolába jártam. Háromféle hangszert is elnyűttem, de egyiken sem játszom igazán. Viszont messze földön híres fürdőszoba-énekes lettem, fel szoktam lépni esténként – zuhanyozás közben.

Az is valami…

− Szülői intelemre tanultam „rendes szakmát” a nyolcvanas években. Bár a kereskedelemben szinte egyetlen percet sem dolgoztam, a mai napig hatalmas segítségemre van, a középiskolai tanulmányokkal megfűszerezett kereskedői vénám.

Aztán jött a katonaság?

− Pár évvel és rengeteg tapasztalattal később igen, GI Jane lettem, azaz katona. Egy igazi törzsőrmester. Lövöldöztem, robbantgattam, rohamoztam a hegyen. Rengeteg bajtársiasságot és igaz barátságot szereztem. Életélményeim hatalmas részét kaptam a seregtől, ezért nem csak büszke, hanem nagyon hálás is vagyok.

De itt sem maradtál sokáig…

− Mikor ezt is meguntam – mert mindenhonnan továbbmegyek, hisz az én utam a kaland, a tapasztalat és a haladás – gyerekkori pajtásomat, a kézügyességet halásztam elő tarsolyomból. Megtanultam egy gyönyörű festészeti technikát, s mikor elég bátornak és elhivatottnak éreztem magamat – elengedtem a honvédség atyai kezét, s felcsaptam motorfestőnek. Motorokat, bukósisakokat, autókat, falakat festek. No meg vásznakat, mert hogy a művészet nálam ennél a felületnél bontakozik ki, s szárnyal igazán.

Végül, de nem utolsósorban, előbújt az írónő is belőled.

− Igen, mert idő közben „megtaláltam magamat”, és elkezdtem foglalkozni a Vonzás Törvényével, azaz a gondolatok teremtő erejével. Intuitív és meditatív alkat lévén hamar rátaláltam az utamra, s lettem sikeres oktatója a témának párkapcsolati és önmegvalósítás kérdéskörben. Azután elkezdtem írni-írni, és megszületett a Szex és titok – Keribredso tudja…című művem.

A hétköznapokban kik állnak melletted?

− Van egy csodálatos párom, Mike Tomi és egy gyönyörű hasonmásom, vagyis a lányom, Vivien. Fantasztikus család vagyunk, a magunk módján. Nálunk mindenki azt csinál, amit akar. Igazi demokrácia van és boldogság. Ez ugyanis az életcélom: A Harmónia, nagybetűvel. Úgy érzem, az írás, a festés, az egyéb hobbik, mint a motorozás, a fotózás, az utazás, a kirándulás, az újságírás, stb., és utoljára, de nem utolsó sorban a családom, fantasztikus és tartalmas életet adnak nekem.

 

                                                                                                                 Rácz Edina

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.