Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szex és titok - Keribredso tudja...

2010.11.01

resized-borito.jpgKönyvem hősnője - Keri - azaz Kerekes Linda – meséli a könyv írónője, Szöllősi Györgyi -, egy tipikusan mai magyar nő, aki bár rendelkezik a honi mentalitás sajátosságaival – panaszkodás, rosszindulat, „dögöljön meg a szomszéd tehene is” effektus –, megpróbál optimista maradni, és ezt, valamint az általa felkutatott és értékesnek tűnő módszereket, illetve a gondolatok teremtő erejét felhasználva igyekszik megtalálni a Nagy Őt. Barátnőivel, Zsuzsival és Lilivel, akik szintén tipikus magyar női típusokat képviselnek - megpróbálnak rájönni, ki a tökéletes férfi. És a tökéletes nő. Buliznak, vásárolgatnak, pasiznak, de valahogy nem találnak számukra megfelelő társat. Ekkor azonban történik valami, ami fenekestül felforgatja hétköznapjaikat. Rálelnek a férfiak szívéhez vezető titkos útra. Az első dolog, ami megoldást jelenthet számukra, egy könyv, a TITOK, azaz a Vonzás Törvénye. Rádöbbennek, hogy amíg nem találják meg saját magukat, párjukra sem fognak rálelni. Aztán megalkotják a párkeresés mindenkire érvényes és általánosan használható receptjét:

Végy egy nőt, aki párt keres. Adj neki rengeteg tapasztalatot, elegyítsed öniróniával, humorral és lazasággal. Mikor már száz szívet tört össze, s az övét is vagy hetvenszer, addigra pontosan fogja tudni, hogy ő kicsoda, s hogy mire vágyik. Ekkor adj a kezébe egy papírt és ceruzát, aztán írasd fel vele, mi az, amit nem akar. Aztán pedig ez alapján azt, amit akar! A negatív listát tépesd össze vele. Mondd el neki, hogy fókuszáljon erre a „Mire vágyom valóban?” listára nap, mint nap. És a várva várt férfi megérkezik. Garantált.

Mikor ez megtörténik, Keri találkozik egy fiúval, aki bár nagyon szimpatikus, csak nem akar belépni a Nagy Ő státuszba. Ekkor elkezdődik a vuduzás, aggódás, rábeszélés, lebeszélés, mellébeszélés, vagy csak egyszerűen az egymás mellett való elbeszélés. Vagy a sokat beszélés – pletyka és „jóakarók”. Rengeteg viszontagságon, szenvedésen, humoros helyzeten, és félresikerült randikon megy keresztül Keri, mire sikerül „beetetnie” Balázst, aki még mindig nem akar (vagy mer) kötélnek állni. Öt hónapon át követhetjük nyomon, ahogy Keri udvarol Balázsnak (!), alkalmazva mindenféle etikus és néha még alantas módszert is, hogy végre megszerezze álmai lovagját. Meditáció, „vudu”, a Vonzás Törvénye, pletyka, „jótanácsok”, szakkönyvek és saját, magvas gondolatok, felismerések egybegyúrt maszlagjának teljes tárházával végül is a történet Happy End-del végződik, mint ahogy az saját életemben is azzal végződött. 

Könyvem nagy része megtörtént eseteket dolgoz fel, önéletrajzi ihletésű, így hősnőm, Keri, hiteles személy lehet azon olvasók számára, akik keresik párjukat, de még nem találtak rá. Nem nevezhető tipikus szingli-irodalomnak, mert nem csupán események leírásából és vicces szituációk összességéből áll, hanem remek módszereket tartalmaz a keresők számára. Mivel minden módszert valóban teszteltem, és működőképesnek ítéltem – megtalálva ezzel életem párját – így fontosnak tartottam leírni azt, nem tankönyvszerűen. A humorba ágyazott magvas gondolatok mindig célba találnak, ezzel elérve nem titkolt szándékomat, hogy valódi segítséget nyújthassak a Nagy Ő után vágyakozóknak.

www.keribredso.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nagyon szórakoztató

(Angeli Marina, 2010.11.02 23:40)

Rettentően élveztem Györgyi könyvét.
Szellemes, igaz és roppant tanulságos.
Mindenkinek ajánlom, kortól és nemtől függetlenül.