Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárok sztárokról: mi járhat a fejükben?

2010.11.02

ladygaga.jpgA vörös szőnyegen, vagy a sarki közértben álcázva magukat, néha összefutnak egymással a nagy csillagok.  A kötelező fültől fülig vigyor mögött azonban egész más lehet… Eljátszottunk hát a gondolattal, vajon a sztárok miről morfondírozhatnak egymással kapcsolatban!

 

Lady Gaga: (Madonnáról)

− Igaz, hogy a zenéjén nőttem fel, és inspirált a polgárpukkasztásban is, amit nagyon élvezek… De! Ne hasonlítgasson magához! Mi az, hogy azt nyilatkozza, önmagát látja bennem?! Kikérem magamnak. A saját sikerem, hogy forradalmat hoztam a pop zenébe. Madonna meg utoljára huszonöt évvel ezelőtt követett el hasonlót. Nem lépek én senki nyomdokaiba! Én vagyok Gaga, no nem egy liba, csak néha… Tényleg, megmondom a divattervező csapatomnak, hogy Björk madaras rucijából lehetne koppintani valamit a következő díjátadóra… De okos vagyok!

 

Madonna: (Christina Aguilera-ról)

− Hmm, az összes férjem és pasim sem smárolt olyan jól, mint Chris, a 2003-as MTV Video Music Awards-on. Mégis csak jól jött ki a dolog, hogy lekaptam a csajokat, bár tényleg Chris vitte a pálmát, Britney annyira nem volt jó… Bár, ha a Mickey Mouse klub összes csaj tagját kipróbálhatnám, na a pasikról nem is beszélve… Egy már kilőve: Justin Timberlake megvolt. He-he! Kár, hogy nem szántam rá magam évekkel ezelőtt, hogy beszéljek Christina fejével: hogy mehetett hozzá egy pocok-képű ürgéhez?! Tudtam, éreztem, hogy ez vissza fog ütni: a gyerekek isszák meg a levét – örökletes a rondaság… Ki tudja, hányat akarnak még igazából?!

 

Christina Aguilera: (Lady Gaga-ról)

− Nekem köszönheti Gagácska, hogy rákerült a térképre! Ha nem hasonlítgatják hozzám a stílusát, a sminkjét és a frizuráját, nem kerül az újságokba. Egyáltalán, férfi vagy nő?! De velem akkor sem veheti fel a versenyt… Bár, ezt a pár felszedett kilót valahogy le kéne adni! Majd Madonnát megkérem, hogy adjon tanácsot. Ó, az lesz a legegyszerűbb, ha kiteszem a hűtőre Gaga fotóját a húsokból összeállított „ruhájában”, és rögtön nem lesz kedvem kinyitni. Nem hogy még enni is valamit! Ez a „nő” totál el van szállva. Biztosan beszív, és úgy találja ki ezeket az elképesztően ronda fellépő jelmezeket. Vagy pedig az elmegyógyintézetből szabadult idiótákkal tervezteti a horrorisztikus, beteges ruhákat…

                                                                                                               Rácz Edina

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.